Adwords kampányok támogatása

Szeretne kulcsszavaira az első helyen megjelenni a google-ben? Ez lehetséges akár már holnap is.

Miért pont az adwords Keresési hálózata?

  • Az Adwords-el azoknak hirdethet, akik éppen az Ön termékeit vagy szolgáltatásait keresik a Google-ben.
  • Ön csak akkor fizet, ha rákattintottak hirdetésére, megjelenés után nem.
  • Napi költségkeretet tud megadni, így kiadásai előre tervezhetők.
  • Meg tudunk célozni földrajzi területeket (pl.: városokat), és nyelveket is, amelyek esetén megjelenik hirdetése, így is csökkentve az felesleges kattintások számát adwords kampányában.
Adwords kampányokHa valaki a Google keresőjében az Ön által beállított kulcsszavak egyikére keres, a keresési eredmények felett, és mellett megjelenhet az Ön hirdetése. Így biztos azokhoz jut el üzenete, akik potenciális ügyfelei lehetnek. Hirdetési helye többek közt a pénzbeli ajánlatától függ, így könnyen az első helyek egyikére tud kerülni.

Miért bízza szakértőre kampányait?

Cégünk létrehozza, és támogatja adwords kampányait a futás ideje alatt. 
Cégünk részt vesz a Google Partners programban, ami több előnnyel jár, mint például hogy részt vehetünk a Google képzésein a Google Groundon.
Irodánkban minősített adwords szakértő dolgozik, aki tapasztalatai, és tudása révén a lehető legkisebb hirdetési költséggel a lehető legtöbb látogatót tudja honlapjára vonzani.
A termék vagy szolgáltatás eladása itt kezdődik, mert hiába hozunk minőségi látogatát weboldalára, ha az nem ergonómikus, nem adja meg a szükséges információt, akkor a látogató nem fog az oldalon maradni. Segítségére tudunk lenni a jó "landing page"-ek elkészítésében, amik segítségével ügyfelei köre növekedni fog. Eddig tart a mi munkánk, a többi az Ön feladata.

Nagyon fontos, hogy először meghatározzuk a célokat, és ne csak látogatókat szerezzünk, hanem minőségi látogatókat, akikből ügyfelek válnak. Ehhez konverziókövetéseket állítunk be weboldalán, és Google Analytics segítségével folyamatosan vizsgáljuk a látogatói viselkedését, hogy a költségkeretét a legpontosabban költsük el. Mintha csak annak a kezébe adnánk szórólapot, akiknek szükségük van a termékére.

Igény szerint remarketing kampányokat tudunk futtatni a Google Display hálózaton, amelynek segítségével újra megszólíthatjuk speciális hirdetésekkel oldala korábbi látogatóit, vagy azok egy részét a weben.
A Display hálózat segítségével továbbá helyi akciókat, új üzlet bevezetését tudjuk támogatni képes, flash, html5, és videó hirdetésekkel. A flash helett már inkább a html5 hirdetéseket ajánljuk, amikről részletesebben itt olvashatsz: http://webpole.hu/google_web_designer_hirdetesek

Rengeteg lehetőség van, és minden iparág más és más, ezért személyre szabott ajánlatot adunk minden ügyfelünknek.
Aktív tapasztalatunk van webshopok, autókereskedő cég, ételszállító cég, autószervizek, kozmetika hirdetéseinek kezelésében Magyarországon, Ausztriában és Angliában. Illetve társadalmi munkában menedzseljük egy gyermek rákbeteg alapítvány Google Grants kampányait.

A kampányok indításakor egy 15.000 Forintos ingyenes adwords kupont biztosítunk minden ügyfelünknek.
Ingyenes konzultációt biztosítunk minden érdeklődőnek irodánkban.

Fellner Tamás, Google Adwords minősített szakértő
Telefon: +36203978937
Email: fellner.tamas@webpole.hu

View Fellner Tamás's profile on LinkedIn

Partnereink

Adwords partnerek

Vélemények


"A Honda Kudo marketing részlege nagy elismeréssel tud nyilatkozni a Webpole Bt. internetes marketing támogató és szervező tevékenységéről. Amióta a Webpole Bt. képviselője, Fellner Tamás szervezi és kezeli a Honda Kudo internetes felületeinek (www.hondakudo.hu; www.autoservice-sopron.at és www.autoszerviz-sopron.hu) Google Adwords Keresési, Google Adwords Display hirdetési megjelenéseit, illetve a Honda Kudo közösségi internetes (Honda Kudo Facebook oldala) hirdetéseit jelentősen megnövekedtek az Internet alapú megkeresések és megbízások (szerviz szolgáltatások), illetve az autóvásárlások. Mindezek alapján a Honda Kudo továbbra is együttműködik a Webpole Bt-vel, az internetes és a közösségi internetes megjelenés területein."

Hírek

Facebook rajongói oldal vs. Személyes profil oldal.

Sokszor emlegetjük ügyfeleinknek, hogy milyen hátrányai vannak, ha Facebook rajongói oldal helyett személyes profil oldalt használunk cégünk megjelenéséhez a Facebookon.Tovább
BNI tagság Pályázatunk