Keresőoptimalizálás - Miért is fontos?

keresőoptimalizálásNagyon kevés honlap van az interneten, melynek nem célja, hogy a keresők által is szerezzenek látogatókat. A keresőoptimalizálás, és az online marketing ebben segít, mi pedig Önnek ennek megvalósításában. Sokszor olvashatunk hasonlókat: "minden weboldalhoz ingyenes keresőoptimalizálás" . Ez sajnos félrevezető lehet egy nem hozzáértőnek, ugyanis egy honlap tökéleteshez közelítő keresőoptimalizálása megközelítően annyi idő, mint a honlapkészítés. Természetesen ha Ön velünk készítteti weboldalát, akkor az alap keresőoptimalizálási feladatokat elvégezzük, de elmondjuk mellé: hogy ha előrébb szeretne kerülni a keresőkben - és így nagyobb forgalmat tud bonyolítani - akkor elkerülhetetlen a lent olvasható összes feladat elvégzése.

A keresőoptimalizálás lépései nagy vonalakban:

  • Kulcsszavak meghatározása a kersési trendek, és a konkurencia figyelembevételével.
  • Értékes, egyedi, formázott, kulcsszógazdag szöveg alkotása a megfelelő kulcsszósűrűséggel.
  • Domain név kiválasztása, figyelembe véve legfontosabb kulcsszavunkat.
  • Keresőoptimalizálás szempontjából megfelelő webdesign kialakítása.
  • Optimalizálás szempontjából hibátlan webprogramozás (XHTML, CSS, head tagek használata, fájlméret, oldaltérkép stb...). Legtöbb esetben adminisztrációs felület is készül az oldalhoz, amiben megadhatjuk kulcsszavainkat, és a meta elemeket.
  • A weboldalon található képek keresőoptimalizálása.
  • Minőségi, és gyors tárhelyszolgáltatás.
  • Linknépszerűsítés. Oldala regisztrálása linkcenterekbe.

A feladatok néhány esetben párhuzamosan folyhatnak. Természetesen ez a keresőoptimalizálás nagyon vázlatos levezetése, és a pontokat nem lehet önálló szegmensként kezelni teljesen, hanem komplett rendszerben kell gondolkoznunk.

Amennyiben olyan céget keres aki ezeket a feladatokat maradéktalanul ellátja, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Hírek

Facebook rajongói oldal vs. Személyes profil oldal.

Sokszor emlegetjük ügyfeleinknek, hogy milyen hátrányai vannak, ha Facebook rajongói oldal helyett személyes profil oldalt használunk cégünk megjelenéséhez a Facebookon.Tovább
BNI tagság Pályázatunk