Kisvállalati termékspecialista

Miért válassza a Webpole-t, miért válasszon minősített Microsoft Kisvállalati Termékspecialistát?

5 nagyon jó oka van erre:

  1. Cégünk a Microsoft által képzett, és támogatott vállalkozás. Szakértők vagyunk, mely kifejezéssel sok helyen találkozhatunk, de mi hivatalos Microsoft minősítéssel (Microsoft certificate) rendelkezünk. Sopronban és környékén vezető szerepet töltünk be a Microsoft által minősített cégek között.
  2. Munkánk gyors, hatékony és pontos. A legújabb és a leginkább Önnek testreszabott Microsoft-technológiát ajánljuk az Ön vállalkozásának. A tervezés után megvalósítjuk közös elképzeléseinket, amit gyorsan és könnyedén érünk el a közös fejlődés érdekében.
  3. Nap mint nap foglalkozunk vállalkozásával. Értjük a kérdéseket és a problémákat amikkel szemben állunk, és hatékonyan tudjuk megoldani azokat.
  4. Szakembereink értékes tudással rendelkeznek, melyek kifejezetten kisvállalkozások működését könnyítik meg, mint az Öné.
  5. A hatékony IT megoldások javíthatják a vállalata termelékenységét. Szakembereink széles körű tapasztalattal rendelkeznek a kisvállalati hálózatok terén. Tudjuk, hogy milyen informatikai megoldás illik az Ön üzleti igényeihez, és ehhez teljes körű informatikai támogatást nyújtunk.

 

Miért válasszon minket egy saját rendszergazda helyett:

  1. Munkatársaink az informatika egy-egy területének szakemberei. Így sokkal mélyebb tudás birtokában vagyunk minden szegmensben, mint amilyennel egy "magányos" rendszergazda bármikor rendelkezhet.
  2. Nincs próbaidő, nincs betanítási költség.
  3. Nincs járulékfizetési kötelezettsége, az általunk nyújtott szolgáltatásokat költségként elszámolhatja
  4. Eszközparkunk az évek során folyamatosan bővült, így nem keletkezik plusz költség egy újabb munkaerő igénybevételekor.

 

Miért bízna meg bármilyen IT szakemberben?
Keressen egy minősített Microsoft Kisvállalati Termékspecialistát. 

Hírek

Facebook rajongói oldal vs. Személyes profil oldal.

Sokszor emlegetjük ügyfeleinknek, hogy milyen hátrányai vannak, ha Facebook rajongói oldal helyett személyes profil oldalt használunk cégünk megjelenéséhez a Facebookon.Tovább
BNI tagság Pályázatunk