Hirdess Facebookkal eredményesen!

A te céged fent van a legnagyobb közösségi média oldalon, a Facebookon?

Ha nincs, akkor ebből a cikkből megtudhatod, hogy miért érdemes felkerülnöd a Facebook térképére.

Nem csak szórakoztat, de hasznot is hoz!

Ma Magyarországon több mint 5 millió regisztrált Facebook felhasználó létezik. Ez azt jelenti, hogy cégeddel egy legalább 5 millió főből álló tömegbe ugorhatsz. Jól hangzik ugye?

Nincs más teendőd, mint regisztrálni a Facebookra, a saját neveddel és elérhetőségeddel, majd elkészíteni céged üzleti oldalát.

Miután elkészült az üzleti oldala cégednek (fontos hogy nem egy személyes profil, hanem egy oldal), be kell állítani az alap adatokat, melyeket értelemszerűen a cég valós elérhetőségeit, leírását és egyéb információkat jelent. Később ezekkel az adatokkal kitöltött részeket, mint a telefonszám, helyszín felhasználhatod hirdetések létrehozása közben. Ezért is fontos a valós adatok megadása. Innentől kezdve folyamatos érdekes, és egyben értéket képviselő tartalnak közzétételével kiépítheted saját követői táborod. Olyan embereket érhetsz el és tarthatod velük a kapcsolatot, akik igazán számítanak a cégednek!

A Facebook hirdetések függőséget okozhatnak!

Ha még szélesebb körben szeretnéd kihasználni a Facebook felület lehetőségeit, akkor itt az ideje, hogy elkezdj hirdetni!

A lehetőség adott. Részletes célzási beállításokkal nem csak az organikus elérésekre kell számítanod, és várni, hogy rád találjanak. Csöngess be te azoknak az ajtaján, akiket tényleg érdekel az amit kínálsz. Itt nem csak új, de olyan vásárlókat, ügyfeleket is elérhetsz, akik már jártak a weboldaladon vagy elkezdtek egy vásárlást áruházadban. A remarketing eszközök segítségével újra és újra elérheted az embereket.

Most már biztosan felcsillant a szemed, jönnek a jobbnál jobb ötletek, melyeket bevetnél üzleted fellendítése érdekében. Előre szólunk, ez nem egy egyszerű feladat! Sok időt, türelmet és tanulást igényel.

Azért, hogy teljesebb képet kapj az egészről, készíthetsz havi összesítő riportokat is, melyekkel remekül átláthatod, hogy mennyire voltak sikeresek kampányaid, hirdetéseid.

Szeretnéd, hogy üzleted oldalát tapasztalt Facebook hirdetők kezeljék? Keress fel minket! Közösen átbeszélve a részleteket, kitaláljuk mi lesz a céged számára a leghasznosabb hirdetési forma, ami a legjobb számokkal kecsegtet.

Pin It on Pinterest

Share This