Adwords hirdetések

Törj Adwords hirdetések segítségével az első helyre! Szeretnél kulcsszavaidra az első helyen megjelenni a Google-ben? Ez lehetséges akár már holnap is. Foglalkozol az oldalad keresőoptimalizálásával? Az nagyon jó, de minden fontos kulcsszavadra nehéz lesz elől megjelenned a találatok közt. A SEO mellett egy jó Adwords stratégiával még több értékes vevőt szerezhetsz. Sokszor az Adwords olcsóbb, mint a SEO. Ne felejtsd, a lényeg a megtérülés!

Miért pont az Adwords keresési hálózata?

Az Adwords-el azoknak hirdethetsz, akik éppen a Te termékeidet vagy szolgáltatásaidat keresik a Google-ben.
Te csak akkor fizetsz, ha rákattintottak hirdetésedre. Megjelenés után nem.
Napi költségkeretet tudsz megadni, így kiadásaid előre tervezhetők.
Meg tudunk célozni földrajzi területeket (pl.: városokat), és nyelveket is, amelyek esetén megjelenik hirdetésed, így is csökkentve az felesleges kattintások számát Adwords kampányodban.
Ha valaki a Google keresőjében a Te általad beállított kulcsszavak egyikére keres, a keresési eredmények felett, alatt megjelenhet a Te hirdetésed. Így biztos azokhoz jut el üzeneted, akik potenciális ügyfeleid lehetnek. Hirdetési helyezésed többek közt a pénzbeli ajánlatától függ, így könnyen az első helyek egyikére tud kerülni.

Tudj meg többet az Adwords-ről az alábbi gombra kattintva!

Miért fontos, hogy az adwords hirdetések szakértők keze alatt fusson?

Cégünk létrehozza, és támogatja az Adwords hirdetéseket futás ideje alatt.
Cégünk részt vesz a Google Partners programban, ami plusz előnyökkel jár. Például részt vehetünk a Google képzésein a Google Groundon.
Irodánkban minősített Adwords szakértő dolgozik, aki tapasztalatai, és tudása révén a lehető legkisebb hirdetési költséggel a lehető legtöbb látogatót tud a honlapodra vonzani.
A termék vagy szolgáltatás eladása itt kezdődik, mert hiába hozunk minőségi látogatót weboldaladra, ha az nem ergonómikus, nem adja meg a szükséges információt, nem mobilbarát, akkor a látogató nem fog az oldalon maradni. Segítségedre tudunk lenni a jó “landing page”-ek elkészítésében, amik segítségével ügyfeleid köre növekedni fog. Eddig tart a mi munkánk, a többi a Te feladatod.

Nagyon fontos, hogy először meghatározzuk a célokat, és ne csak látogatókat szerezzünk, hanem minőségi látogatókat, akikből ügyfelek válnak. Ehhez konverziókövetést állítunk be weboldaladon, és Google Analytics segítségével folyamatosan vizsgáljuk a látogatóid viselkedését, hogy a költségkereted a legpontosabban költsük el. Mintha csak annak a kezébe adnánk szórólapot, akiknek szükségük van a termékére.

Igény szerint remarketing kampányokat tudunk futtatni a Facebookon, vagy Google Display hálózaton, melyekkel újra megszólíthatjuk speciális hirdetésekkel oldalad korábbi látogatóit, vagy azok egy részét a weben.
A Display hálózat segítségével továbbá helyi akciókat, új üzlet bevezetését tudjuk támogatni szöveges, képes, html5, és videó hirdetésekkel.

Rengeteg lehetőség van, és minden iparág más és más, ezért személyre szabott ajánlatot adunk minden ügyfelünknek.
Aktív tapasztalatunk van webshopok, autókereskedő cég, autószervizek, kozmetika stb. hirdetéseinek kezelésében Magyarországon, és Ausztriában.

A kampányok indításakor egy 15.000 Forintos ingyenes Adwords kupont biztosítunk minden ügyfelünknek.
Illetve ingyenes konzultációt biztosítunk minden érdeklődőnek irodánkban.

Akkor elkezdjük?

Miért jó az Adwords?

Célzott hirdetés? Lehetséges a Google AdWords segítségével! Próbáltál már szórólapozva, plakátot kiragasztva, esetleg rádiós, vagy TV-s reklámmal új ügyfeleket szerezni? Akkor biztosan tudod, hogy mi a legnagyobb hátulütője ezeknek a hirdetési módoknak. Amellett hogy...

Online hirdetések

Miért szükséges nagyobb figyelmet fordítani céged online hirdetéseire? Ez a rövid kis írás megadja a választ, hogy miért robbanj be az online hirdetések világába. A közösségi média felületeken és a Google eszközök segítségével az online térben való hirdetés olcsóbb,...

Pin It on Pinterest