Online marketing

Nincs olyan, hogy egyedi! Maximum nagyon ritka esetekben. Az online marketing ezen segíthet!

Sajnos az egyedi ötletek és azok megvalósítása mind termék, mind pedig szolgáltatás terén mára egy igazán nehéz feladat lett. Egy új terméknél gyakran pár hónap, de akár már pár hét alatt is megjelenhetnek a hamisított, gagyi másolatok azok minősége pedig a Te eredeti ötletedre is rossz fényt fog vetni. Szintén igaz a szolgáltatásokra, ha kitalálsz valami új forradalmi megoldást akkor is nemsokára megjelennek azok, akik lemásolják az eljárást kicsit egyedivé alakítják és már pénzé is teszik, miközben a Te ötletedről van szó.

Az online marketing pont az előbb említett példáknak a kiküszöböléséről szól, állandó kapcsolattartás a fogyasztóiddal, hirdetés a lehetséges ügyfelekre, brand építés.

Egyszóval kommunikáció.

Mi segíthetünk neked a folyamatos, aktív jelenlétben. Legyen szó Facebook, Instagram, Google+ oldalakról.

A kezdeti lépésektől, vagyis az oldalak létrehozásától egészen a folyamatos kommunikációig segítünk üzemeltetni a közösségi média oldalaid.

Posztok – Törődj követőiddel!

Ha nincs időd vagy energiád arra hogy összeállítsd a kreatív tartalmat akkor jó helyen jársz. Az organikus elérés és megjelenés fontos. Gondolj bele, ha egy érdeklődő felkeresi a Facebook oldalad és már 1-2 évvel ezelőtti tartalmat talál mit fog gondolni?
Biztos nem azt, hogy ez a cég egy innovatív, aktív jó kommunikációval bíró vállalat!

Szöveges és grafikus tartalmak készítését bízd ránk nyugodtan! A tartalomban gazdag, egyedi szöveggel és grafikával imádni fognak követőid. 

Hirdetések – Célozz tudatosan!

Úgy érzed neked nem elegek a posztok? Ki szeretnél törni? Még több embert szeretnél elérni? Uralni akarod a közösségi médiát?

A hirdetések összeállításánál mindig a lehető legmegfelelőbb típust keressük, melyre cégednek az adott eseményhez, termékhez, szolgáltatáshoz szüksége lesz az adott cél elérésében. Célcsoportod meghatározását jól megválasztva a legköltséghatékonyabb, de egyben természetesen lehető legrelevánsabb közönséget keressük.

Az online hirdetések számos előnnyel rendelkeznek a offline megjelenésekkel (szórólapok, plakátok stb.) szemben. Legfontosabb ilyen előny az adatok mérhető, elemezhető összessége mely egy-egy online kampány közben keletkezik. A Facebook ma már kikerülhetetlen tényező a marketingben. Hiába van hírek menüpont az oldaladon, nem fogják olvasni. Facebook hirdetésekkel költséghatékonyan érheted el célközönséged. Kapj pontosabb, átláthatóbb képet arról, akik kapcsolatba lépnek vállalkozásoddal.

Pin It on Pinterest