Weboldalkészítés

Olyan komplett megoldásokat szállítunk minden ügyfelünknek, melyben az arculati elemek, a weboldal programozás, a keresőoptimalizálás, és a tárhely összehangoltan tudja képviselni vállalkozását az interneten. Ezek mellett természetesen fontos, hogy tényleges munka előtt a lehető legjobban megismerjük a célterületet, hiszen a honlapkészítés alatt folyó közös munka csak így hozhatja meg gyümölcsét.
2000 óta foglalkozunk weboldalkészítéssel. Célunk, hogy ügyfeleink nálunk találhassák meg a legkedvezőbb feltételekkel azokat a szolgáltatásokat, amelyekre szükségük lehet. Minden megoldásunkat az egyéni elképzelésekhez, és elvárásokhoz igazítjuk.
Kérjük tekintsd meg weboldal referenciáinkat, és szolgáltatásainkat!

Miért válassz szakértőt?

    • A honlapkészítés a munkánk.
    • Nálunk a problémák kihívások.
    • Rengeteg befejezett weboldal mögöttünk.
    • Komplett megoldások, 12 éves tapasztalat.
    • Kedvező árak, és rövid határidők.

Megoldások cégedre szabva

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk

Ha Te nem vagy jártas a weboldalak világában, akkor az első lépésektől támaszt nyújtunk, és a fejlesztés minden állomásán tanácsokkal látunk el, illetve alternatívákat ajánlunk fel. Ezek előnyeit, és hátrányait kidomborítjuk, és ezután meg tudod hozni a megfelelő döntést. De ha már nem vagy kezdő az internet világában, esetleg már volt, vagy van honlapod, akkor nem biztos, hogy mindenben egyet fogunk érteni. Sokszor fordul elő, hogy egy ügyfél olyan elképzeléseket próbál ránk erőltetni, amelyeknek később ő látja kárát. Azt mondják, hogy az ügyfélnek mindig igaza van. Ezért mi sem mondhatjuk, hogy egy elképzelést nem valósítunk meg, de ilyen esetekben többször, és hangsúlyozva elmondjuk ellentétes véleményünket, tehát szakmai kérdésekben elképzelhető, hogy lesznek vitáink. Ha megbízható honlapkészítő céget keresel Sopron és környékén, akkor mi vagyunk a legjobb választás.

 

Van, amit már egyedül is elkezdhetsz!

Gondold át a színvilágot, a felépítést. Mindig jó, ha van elképzelés az elkészítendő weboldallal kapcsolatban! Mi sem dolgozunk feleslegesen, és Te is tudod mi az amit kapni fogsz. Emellett keresőoptimalizálási és ügyfeleid szempontjából fontos a Blog írása. Állandóan készülő értékes tartalmak miatt is felkereshetik az oldalad, sőt biztos lesz olyan, aki csak ezért jár majd vissza! Fogj egy füzetet és egy íróeszközt vagy egy laptopot, mobiltelefont és kezdj el írni, olyan dolgokról melyek kapcsolatban állnak termékeddel, szolgáltatásoddal, a céged profiljával.

Miért fontos a megfelelő cég kiválasztása?

Sajnos növekvő tendencia, hogy ha valakinek van egy számítógépe, és megismert egy honlapszerkesztő programot, akkor elhiteti leendő ügyfeleivel, hogy hozzáértő. Általában a munka végén ilyenkor kiderül, hogy a grafikai megoldások idejét múltak, a weblap ergonómiai szempontból elégtelen, a weboldal programozása nem megfelelő keresőoptimalizálás szempontjából, a választott tárhely lassú, és folytathatnánk a sort. Természetesen senki sem születik webprogramozónak, de emiatt nem szabad, hogy az ügyfelet hátrány érje. Honlapkészítő cég vagyunk, nálunk a weboldal készítés folyamán minden szempontot figyelembe véve készül el weboldalad.

Pin It on Pinterest