Webpole Online Megoldások

Cégünk egy dinamikusan fejlődő, de már nem fiatal vállalkozás, ahol minden szakterületen specializált szakemberek dolgoznak. Weboldalak tervezése és fejlesztése a fő profilunk, de szolgáltatásaink körét megtekintve láthatja, hogy nem szimplán a honlapkészítés amiről beszélhetünk esetünkben. A rendszerüzemeltetés, és az online marketing mind-mind olyan alappillére cégünknek amelyek egymást erősítve segítenek, hogy komplett rendszerekben tudjunk gondolkozni egy nagyobb projekt esetén.
Webpole Online Megoldások
Webpole Online Megoldások
Milyen egy jó landoló oldal? Hogyan kelts bizalmat már az első találkozásnál? Erre találsz választ blogbejegyzésünkben: https://www.webpole.hu/2018/07/04/landolo-oldal-keszites/
Webpole Online Megoldások
Webpole Online Megoldások shared Digitális Vállalkozó's post.
Újra Digital Workshop Sopronban.
Webpole Online Megoldások
Webpole Online Megoldások
Ha nem költöttél az AdWords fiókodban a legutóbbi 15 hónapban, akkor a jövőben a Google ezeket a fiókokat lezárja. De aggodalomra semmi ok, újra tudod aktiválni, ha mégis szükséged lenne rá.
Webpole Online Megoldások
Webpole Online Megoldások
5 egyszerű tipp, amikkel hatékonyabb leszel Facebook-on!

1.Facebook oldal
Hozz létre céged számára egy üzleti Facebook oldalt. Állítsd be a céged számára legjobban megfelelő típust. Add meg céged adataid,töltsd fel a fejléc képet, profil képet (természetesen a javasolt méretek használatával)
2.Tartalom
Sose kertelj, hogy mi a szándékod. Az emberek mindig a konkrét válaszokat keresik, nem a mellébeszélést, esetleg hiteltelen tartalmakat. Ha autószerelő vagy ne kezdj el beszélni TV-k fontosságáról, maradj a saját témádnál. Ez két okból is fontos, azokat találod meg, éred el akik számodra relevánsak. Másodszor Egy autószerelő szakember oldalán senki sem kíváncsi arra, hogy tegnap este mi történt a kedvenc sorozatodban. Írj olyanról, mely fontos az autóval rendelkezők számára.
3. Újdonságok
Számolja be a piacodon történő változásokról, újdonságokról. Egy forradalmi termék amit még senki, sehol nem láthatott az egekbe repítheti eladásaid. Csak ne felejtsd el időben felkészíteni a közönséged!
4. Válaszidő
Ha valaki megkeresi oldalad, és üzenetet ír, azonnal válaszolj, ha WC-n ülsz, ha étteremben vagy, bárhol természetesen moziban tartsd kikapcsolva készüléked ☺️ ! Ha azonnal válaszol, akkor nagy valószínűséggel szerzel egy újabb ügyfelet, ha nem akkor már integethetsz is neki. Azt hiszed megvárnak amíg válaszolsz? Nem! egyszerűen keresnek mást aki hasonló, vagy ugyan azt a terméket,szolgáltatást kínálja. Szóval válaszolj, válaszolj, válaszolj!
5.Megfelelő egyenleg
Facebook hirdetéseid sikeres teljesítéséhez elengedhetetlen, hogy egyenleged fel legyen töltve. Üres számlával nem lehet hirdetni. Lehet van egy jó kampány ötleted, de te vagy a cég akit megbíztál a hirdetéseid kezelésével nem tudja kivitelezni mert nincs pénz a kártyán. Tessék folyamatosan figyelni az egyenleget ezáltal biztosíthatod folyamatos és sikeres kampányaid gondtalan működését.
Ezzel a pár ötlettel még sikeresebben építheted közösséged növelheted eladsod értékesítéseid számát!
Ha nincs időd, energiád vagy csak nem áll a kezedre a Facebook téma keress meg minket és közösen egy ingyenes konzultáció kereteiben átbeszélhetjük mire lenne szükséges, és hogyan tudunk neked segíteni!
A szabályos, Facebook által is engedélyezett nyereményjátékot szeretnél, akkor keress minket bizalommal!
📱 +36 20 397 89 37
📍 Sopron, Rákóczi Ferenc utca 5.
Webpole Online Megoldások
Webpole Online Megoldások created a poll — feeling curious.
Te is szoktál hasonló játékokban játszani?
--------------------------------------------------------
Pár napja elindult Facebook-on egy oldal (melynek nevét direkt nem nevezünk meg),mely Tesla autót sorol ki azok között, akik "csatlakoznak" az oldalhoz és megosztják az adott bejegyzést.
Na de mi is itt a probléma?
Egy szabálytalan nyereményjátékra építenek fel egy oldalt, melyet vélhetően később átneveznek, és értékesítenek. Sajnos, akinek értékesítik vagy tudatosan keres olyan oldalt, ahol nagy számban vannak követők, vagy csak nincs tisztában vele, hogy a követők valószínűleg nem lesznek relevánsak számára. Emellett az oldal jogi vitákba is keveredhet, mivel feltehető, hogy nincs a gyártóval szerződéses kapcsolatban, ellenben nevét kihasználva tesz szert nyereségre.
Mi minden esetre várjuk a kimenetelét, hogy egy vagy akár két hét múlva elérhető lesz- e az oldal. 😃
Ha szabályos, Facebook által is engedélyezett nyereményjátékot szeretnél szervezni, akkor keress minket bizalommal és mi segítünk felépíteni!
📱 +36 20 397 89 37
📍 Sopron, Rákóczi Ferenc utca 5.

Frissítés: Azóta egy szinte teljesen megegyező "új" ál oldal is létrejött, az elődje tematikájára építve.
Webpole Online Megoldások
Webpole Online Megoldások
Te vagy Ön vagyis izé....
Akkor hogy is van ez?🤔
A kommunikáció mindig kényes téma, kinek, mikor, meddig, mennyit..... És ez még csak a jéghegy csúcsa!
De tisztázzunk le egy kérdést!
Kiknek ajánljuk a szolgáltatásunkat vagy termékünket?
Mondhatni, hogy a szakma válogatja/követeli meg, mely módon szóljunk az érdeklődők felé.
Ha egy drága ipari berendezéseket értékesítesz, akkor lehet, hogy ügyfeleidnél kötelező a magázódó hangnem használata, nem csak személyesen, de még akkor is, amikor a közösségi oldaladon teszel közzé tartalmat. Egy több milliós vagy akár milliárd forintot érő ügyféllel nem pacsizunk se az asztalnál se a digitális világban, első alkalommal. Később az etikett szerint természetesen lehet tegeződésre váltani a személyes megbeszéléseken, de az online kommunikációd maradjon magázódó hangvételű.
Van egy kis boltod, üzleted?
Akkor neked a tegeződés való, a gyakran visszatérő vásárlókkal már-már baráti viszony után felesleges magázódni. Rosszabb esetben kicsit kényelmetlen lesz nekik, később neked, hogy az üzletben tegeződtök addig Facebook-on és egyéb helyeken magázódást látnak.
Ha kérdésed lenne keress minket!
📱 +36 20 397 89 37
📍 Sopron, Rákóczi Ferenc utca 5.
🌐 https://www.webpole.hu

Pin It on Pinterest