Grafikai tervezés, arculattervezés

Kérlek tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket!

Milyen céged megjelenése az ügyfeleid felé?
Vállalkozásod rendelkezik profi céges logóval?
Névjegykártyáid te készítetted, esetleg egy gyorsnyomdában tervezték?
A megfelelő célcsoportot célozza meg a céges arculatod?
Esetleg arculatod elriasztja a vásárlóid?
Ha nem rendelkezel arculattal, mi erről az ügyfeleid véleménye?

Válaszaidból hamar kiderül számunkra, hogy szükséged van-e közös együttműködésre, vagy már mindent megtettél annak érdekében, hogy megfelelj a mai kor elvárásainak. Mindenki szeretné közvetíteni cége profizmusát logójával, szórólapjaival, vagy plakátjaival.
Cégünk ebben is segít! Fő profilunk a weboldal készítés, de offline grafikában is tudunk segíteni.

Legfőbb célunk, hogy munkáink kellemes érzést váltsanak ki az emberekből. Grafikai munkáink legfontosabb célja a termék azonnali felismerése, az összhang, és a színek harmóniája.

Logó tervezés

Hazánkban a cégek egy része nem áldoz időt és energiát logójának kialakítására, pedig egy cég életét az emblémája jó esetben végigkíséri pályáján.

Arculattervezés szempontjából az igények, és a cég felmérése után az első lépés a logó kialakítása. Munkatársaink egyedi és igényes logó variációkat biztosítanak Neked, melyek közül gyerekjáték lesz a választás. Ezeket megtekintve nem csak egy tetszik-nem tetszik választ kell adnod, hanem közösen folytatjuk a logó kialakítását. A logó tervezés folyamata során az esztétikai követelményeknek megfelelni nem elég, mert vannak szakmai követelmények, amelyek nagyon fontosak. Az alábbi szempontokat mindenképp figyelembe kell venni:

 • 3-4 színnél többet csak indokolt esetben javaslunk használni egy logóban.
 • Gondolni kell, hogy a jövőben fekete-fehérben (pl. fax), vagy kisebb méretben (pl.: tollon) is használni szeretnénk a logót.
 • Az embléma egyértelműen, és könnyen azonosítsa cégét, tehát ha valaki másodszor látja a logódat, akkor is tudja, hogy melyik vállalkozásról van szó.

Miért tervezzük meg mi céged logóját?

 • Kizárólag egyedi logókat tervezünk, nem használunk sablonokat.
 • Igény szerint több logótervet készítünk, de legalább 3-mat.
 • A legújabb trendeket figyelembe véve dolgozunk.
 • A végleges logóból több verzió készül (fekete-fehér felhasználás, fekvő-álló elrendezés, webes-nyomdai felhasználás).
 • Rövid határidő.
 • Elérhető árak.

Szórólap tervezés

Azt gondolhatnánk, hogy szórólapot tervezni egyszerű, pedig:

  • jó grafikai,
  • tipográfiai,
  • marketing tudás, és
  • az emberek ismerete szükséges, hogy drágán megvalósított anyagaink olvasás nélkül ne a kukába kerüljenek.

A hatékony szórólap tervezése és megvalósítása összetett feladat. De a szórólap készítés elveit figyelembe tartva jó esélyünk van arra, hogy erőfeszítéseink elérik céljukat.

A jó szórólap ismérve, hogy fontos információkat tartalmaz, figyelemfelkeltő, a cég arculati elemei megtalálhatóak rajta. Mint minden esetben, fontos, hogy emlékezzenek ránk. Ezért a legmegfelelőbb formai, anyag, és grafikai szempontokat figyelembe véve ajánlunk megoldásokat.

Ha ránk bízod szórólapod tervezését, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle. Cégünk rövid határidőn belül megálmodja és elkészíti szórólapod.

Egyéb grafikai anyagok tervezése

Vállalkozásodnak bármikor szüksége lehet grafikai anyagokra, melyek változatosságának csak a képzelet szab határt. A fenti két nagy kategórián kívül vállalunk bármilyen offline és online felület grafikai tervezését. Van tapasztalatunk óriásplakát, étlap tervezésében, és kivitelezésében, de ha névjegykártyára, mappára, roll-upra, bannerre, koktéllapra, söralátétre, kitűzőre stb. van szükséged, akkor is kereshetsz minket bizalommal! Jó kapcsolatokkal rendelkezünk digitális és ofszet nyomdákkal, így a legkedvezőbb árakat tudjuk kínálni a kivitelezésre is.

Pin It on Pinterest